​                   Tlf: 75 12 63 77                            smileyrapportlogo Tarpagevej  smileyrapportlogo Spangsbjerg Kirkevej

Om bageriet

Her kan du få alt fra rundstykker til chokolade. For os er kvaliteten altid i højsædet og kun det bedste er godt nok. Det er vigtigt at kunderne er tilfredse med det de køber, og har lyst til at komme igen.

Generel information

Hos Højvangs Bageri og Konditori er vores mål altid at lave den bedste kvalitet af de bedste råvarer. Det er derfor vi bruger Naturaks mel da det er uden stråforkorter og nedsivningsmidler.

Det er også vores mål at leve op til kundernes behov og krav. Her har vi blandt andet meget fedt fattigt brød som mange kunder ønsker.

Langtids hævet brød er også noget vi gør meget i da det giver mere smag og længere holdbarhed. I dagens Danmark er der også mange med allergi, og hos Højvangs Bageri og Konditori har vi flere ting inden for "ikke tilsat sukker".

Højvangs Bageris bygninger blev bygget sidst i 1960 og det specielle var dengang, at der både var slagter, bageri og kiosk. Da man 20 år senere fandt lokalerne for små blev det hele bygget om til det man kender bygningen som i dag, nemlig bageri med butik. 1. april 2006 blev bageriet købt af Bagermester, Claus Knudsen som i dag er nuværende ejer af Højvangs Bageri.

Følg os på Facebook​​

​Vi opdaterer ofte med billeder og videoer af vores seneste kreationer.

Står du for at sørge for morgenmad til arbejdet, eller skal du bestille kage til et større selskab, så tøv ikke med at ringe til os.

​Højvangs Bageri​

​Spangsbjerg Kirkevej 35

6700 Esbjerg
Tlf.: 75 12 ​63 77
E-mail: kontak​t@hoejvangsbageri.dk​

CVR: 29299854​

Tarphagevej 53

6710 Esbjerg V

Tlf.: ​75 12 63 77​

E-mail: kontakt@hoejvangsbageri.dk

CVR: 29299854​

Åbningstider​

Mandag - fredag: 06:00-17:30

Lørdag: 06:00-16:00

Søndag og helligdage: 06:00-16:00

Vi holder lukket 25/12 og 01/01

Vi støtter​

Bestil bagværk i dag på 75 12 63 77